Inici Avís Legal
Avís legal


Continguts i condicions d'accés d'aquest lloc web

Trasg Merol Service SL posa a disposició dels usuaris i usuàries de la xarxa d'internet informació ,tenint en compte que, malgrat la diligència de la seva preparació, pot contenir eventualment imprecisions o errades.

Trasg Merol Service SL es reserva el dret a modificar, suprimir i ampliar sense previ avís els continguts i serveis d'aquest lloc web.

Tituralitat d'aquest lloc web
Les dades identificatives del responsable de la web són les que figuren a continuació.

Trasg Merol Service SL

C/ Vell, 14 BD (entrada C/ Ample)
08672 L'Ametlla de Merola
Mobil: 608 133 429
Tel. / Fax: 938 390 680

Condicions d'accés

Amb l'accés i la utilització de la web, s'interpreta que l'usuari manifesta el seu acord, de forma expressa, plena i sense reserves, amb la totalitat del contingut d'aquestes Condicions Generals en la versió publicada a la web al moment d'accés.

Manifestacions i garanties de caràcter general

Trasg Merol Service SL manifesta i garanteix que la web disposa de la tecnologia (software i hardware) necessària, a data d'avui, per a l'accés i la seva utilització. Malgrat això, Trasg Merol Service SL no garanteix l'eventual existència de virus o altres elements nocius, introduïts per qualsevol mitjà o per qualsevol tercera persona, que puguin produir alteracions als sistemes informàtics de l'Usuari/Usuària.

L'Usuari accepta que la web ha estat creada i desenvolupada de bona fe Trasg Merol Service SL amb informació procedent de fonts internes i externes, i l'ofereix al seu estat actual als Usuaris/es, amb la possibilitat que contingui imprecisions o errades. Per això, l'Usuari exonera Trasg Merol Service SL de qualsevol responsabilitat en relació amb la fiabilitat, utilitat o falsa expectativa que la web pogués produir-li durant la navegació per aquesta.

Per la seva banda, l'Usuari/a garanteix que, qualsevol que sigui l'activitat que desenvolupa per mitjà de la web, s'adequarà a la llei, la moral, a l'ordre públic, als bons costums; i en cap cas no resultarà ofensiva per al bon nom i la imatge comercial de Trasg Merol Service SL , per a la resta d'Usuaris de la web o per a tercers. Per la seva banda, l'Usuari es compromet a no obstaculitzar el bon funcionament de la web de cap manera i, en especial, a no sobrecarregar de forma indeguda l'amplada de les bandes o qualsevol altre element tècnic susceptible de patir danys, a no transmetre a la web, o a través d'ella, cap element susceptible de contenir un virus informàtic o cap altre element susceptible de danyar, interceptar o interferir totalment o parcial la web.

Vincles o enllaços hipertextuals amb la web.

Els usuaris o els titulars d'altres llocs web que pretenguin crear un enllaç d'hipertext (d'aquí en endavant l'anomenarem link) a la web s'han d'assegurar i s'han de comprometre al respecte de les regles de Trasg Merol Service SL sobre enllaços a la Xarxa.

Les esmentades regles consisteixen en:
-No establir enllaços amb pàgines o subpàgines diferents a la pàgina d'inici de Trasg Merol Service SL,
-No realitzar al costat del link manifestacions falses, inexactes, incorrectes, que puguin induir a error o que siguin contràries a la llei, a la moral o als bons costums,
-No establir links amb pàgines que continguin continguts, manifestacions o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, d'apologia del terrorisme o que atemptin contra els drets humans i, en general, que puguin perjudicar de qualsevol manera el bon nom comercial o la imatge de Trasg Merol Service SL o dels seus clients.

La inclusió de vincles o enllaços amb altres llocs web no implica que Trasg Merol Service SL promocioni, avali, garanteixi o recomani els continguts dels esmentats portals o llocs web. Per la seva banda, la web pot contenir vincles o enllaços amb altres portals o llocs web que no estiguin gestionats per Trasg Merol Service SL. Trasg Merol Service SL no exerceix cap control sobre els esmentats portals o llocs web, ni és responsable del seu contingut.

Drets de propietat intel·lectual i industrial.

Tots els continguts de la web (incloent, sense caràcter limitatiu, bases de dades, imatges, dibuixos, gràfics, arxius de text, àudio, vídeo i software) són propietat de Trasg Merol Service SL , o dels proveïdors de continguts, que han estat objecte de llicència o cessió per part dels mateixos proveïdors i es troben protegits per les normes nacionals o internacionals de propietat intel·lectual i industrial. La compilació (entenent com a tal la recopilació, disseny, ordenació, i muntatge) de tot el contingut de la web és propietat exclusiva de Trasg Merol Service SL i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Tot el software utilitzat en l'ús i el desenvolupament de la web és propietat de Trasg Merol Service SL o dels seus proveïdors de software i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel.lectual.

Las marques, rètols, signes distintius o logotips de Trasg Merol Service SL que apareixen a la web són titularitat de Trasg Merol Service SL i es troben degudament enregistrats o en procés d'enregistrament. Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies que apareguin en aquest document o a la web poden ser marques registrades dels respectius i legítims titulars.

Tots els textos, dibuixos, gràfics, vídeos o suports d'àudio són propietat de Trasg Merol Service SL o dels seus proveïdors de continguts, i no poden ser objecte d'ulterior modificació, còpia, alteració, reproducció, adaptació o traducció per part de l'Usuari o de terceres persones sense l'autorització expressa dels titulars dels esmentats continguts.

La posada a disposició i l'ús de les bases de dades, imatges, dibuixos, gràfics, arxius de text, àudio, vídeo i software propietat de Trasg Merol Service SL o dels seus proveïdors que figuren a la web no implica, en cap cas, la cessió de la titularitat o la concessió d'un dret d'ús en favor de l'Usuari.

Política de privacitat i protecció de dades de caràcter personal de Trasg Merol Service SL

Trasg Merol Service SL manté una política de confidencialitat de les dades aportades pels usuaris/usuàries, i es compromet a la protecció de les dades personals dels Usuaris de la web. La protecció de dades s'estén a tot allò relatiu a la recollida i ús de la informació proporcionada per mitjà de la web.

En aquest sentit, Trasg Merol Service SL li garanteix, als termes establerts a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), que tractarà confidencialment les seves dades personals.
A tal efecte, Trasg Merol Service SL garanteix que ha pres les mesures de caràcter tècnic i organitzatiu de seguretat en les seves instal·lacions, sistemes i fitxers, conforme al que estableix el Reial Decret 994/1999, d'11 de juny, pel qual s'aproven les mesures de seguretat aplicables a fitxers automatitzats amb dades de caràcter personal, així com altres normatives de desenvolupament. No obstant això, Trasg Merol Service SL pot revelar a les autoritats públiques competents les dades de caràcter personal i qualsevol altra informació que estigui al seu poder, per mitjà dels seus sistemes informàtics, quan li sigui requerida, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables a cada cas.

L'Usuari/a podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancelació i oposició de les seves dades de caràcter personal, en els termes establerts en la LOPD, sent el responsable del fitxer que els tracta el propi Trasg Merol Service SL, el domicili de la qual està fixat a:
C/ Vell, 14 BD (entrada C/ Ample) - 08672 L'Ametlla de Merola (Barcelona).
Per la seva comoditat, podrà exercir els drets abans esmentats tambié per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la @ Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .
 

Suport online

suport_online

Zona Clients

clients

Contacte

contacte

Links

links